Bedriften ble startet av malermester Willy A. Hauger, i Nydalen Oktober 1958. Senere flyttet han til en vaskekjeller på Skillebekk i Oslo. Produksjonen besto da i maling av skilter og bilreklame.

I 1979 flyttet bedriften til Grorud, hvor vi i dag holder hus. I 1982 begynte sønnen Bård Hauger i lære som skiltmaler, som senere også tok mesterbrev ( Norges eneste skiltmaler med mesterbrev). Far og sønn drev produksjon på « gamlemåten « frem til 1994. I dag går mesteparten av produksjonen på data, men vi produserer fremdeles noe etter gamle metoder.

I Januar 2001 gikk Willy A. Hauger over i pensjonistenes rekker. Bedriften drives idag videre av sønnen Bård Hauger. Utviklingen i bransjen, spesielt når det gjelder folie, har eksplodert de siste 10 årene. Nye typer og bedre egenskaper, gjør det mulig å gjøre nesten hva som helst ; f.eks heldekorere en bil med bilde, eller forandre farge på halve bilen. Mulighetene er nesten uendelige, her er det bare fantasien som begrenser. Vi tegner selvfølgelig utkast, kommer med ideer og selvfølgelig et uforpliktende pristilbud. Når det gjelder skilter produserer vi alt etter kundens ønsker. Det være seg folierte aluminiums-skilter, glass-skilter; gjerne med 22 karat gullskrift, malte treskilter, fasongskjærte skilter, acrylskilter, lysskilter; enten som lyskasse eller lysende fasadebokstaver, uthengsskilter / galger og gatebukker. Vi produserer selvfølgelig PVC reklameseil , enten med vanlig tekst / dekor eller med bilde. Her er det bare å komme med ønsker , så skal vi løse oppgaven. Kort sagt er vi en liten håndverksbedrift, som produserer det kunden ønsker til en fornuftig pris. Vi har malt Norges største vegg dekorasjon « Freias dekor på Kielland plass « , vi treimiterer f.eks veteranbilinteriør, og mye mye mer.

På de neste sidene kan du se noen eksempler på jobber vi har gjort. Trykk på bilde så blir det større.

Beste måten å treffe oss, er å ringe tlf: 22 10 81 28 , sende en fax: 22 21 63 85, eller komme innom oss i Trondheimsvn. 492 på Grorud.

Håper vi snakkes !

Hilsen Bård Hauger